Bezoek de Kaasboerderij in Zuna samen met De Ark

donderdag 23 mei 2024 14:00

RIJSSEN/ZUNA - Wijkgemeente 4 van de Hervormde gemeente Rijssen houdt op donderdag 23 mei een middag met een bezoek aan de Kaasboerderij Zuna.

Deelnemers worden vanaf 14.00 uur ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekker in De Ark aan de Arkeheem 2 te Rijssen. Om 14.30 uur is het vertrek richting de Twentse boerderijwinkel van de familie Ter Haar in Zuna. Er wordt gezamenlijk richting de boerderijwinkel gefietst, maar er zijn eventueel ook auto’s beschikbaar zodat deelnemers mee kunnen rijden.

In de boerderijwinkel krijgen de deelnemers uitleg over wat er allemaal gebeurd in de winkel, mogen de deelnemers kaas proeven en krijgen zij wat te drinken. Er is ook gelegenheid om zelf een stukje kaas of iets anders aan te schaffen. Rond 16.30 uur vertrekt de groep weer richting De Ark, waar er samen een broodmaaltijd zal worden genuttigd. Vergeet dus niet om een portemonnee mee te nemen.

Aanmelden

Geïnteresseerd om mee te gaan naar de Kaasboerderij in Zuna? Aanmelden kan tot en met woensdag 15 mei bij Geke de Velde via 06-81998625 of door een mailtje te sturen naar gekedevel de@gmail.com.

Locatie