Afbeelding

Start verkoop 11 kavels

Algemeen

HEETEN – Donderdagavond 2 maart start de verkoop van 11 kavels 'De IJsselgouwe' gelegen op een prachtige groene locatie aan de rand van Heeten. De kavels zijn bedoeld voor vrijstaande woningen en variëren in grootte van circa 735 tot circa 1050m2. Tussen 19:00 en 20:30 kunnen belangstellenden binnenlopen bij Kulturhus Trefpunt aan de Dorpsstraat in Heeten voor de volledige verkoopdocumentatie en prijslijst.

Voor deze kavels heeft ontwikkelaar Vazet een samenwerkingsovereenkomst gesloten met bouwbedrijf Bongers uit Dalfsen. Vazet verkoopt de kavels vanaf € 183.500 vrij op naam. Bouwbedrijf Bongers verzorgd de uitwerking en realisatie van de woningen, op basis van de woonwensen van de kopers. In het bestemmingsplan worden een aantal bouwregels voorgeschreven, maar verder is het gebied welstandsvrij. Hierdoor is een grote diversiteit aan woningen mogelijk. Bongers heeft een tiental voorbeeldwoningen uitgewerkt met bijbehorende prijzen. Een kavel met vrijstaande woning is al mogelijk vanaf € 419.000 vrij op naam.
De kavels liggen op de voormalige locatie van ijsbaan De Pas. Wonen op deze plek betekent rust, ruimte en groen en biedt een goede uitvalsbasis voor een mooie wandeling en/of fietstocht in de fraaie Sallandse natuurgebieden. Ook is er op korte afstand het "centrum" waarbij de gezelligheid op gezocht kan worden. Belangrijke voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs en dagelijkse boodschappen zijn op korte afstand aanwezig, zowel in Heeten als in Raalte
Het team van de IJsselgouwe voorziet belangstellenden tijdens de inloopavond graag van de volledige verkoopdocumentatie en prijslijst. De eerste inschrijfperiode sluit op woensdag 15 maart. Mochten er meerder inschrijvingen op een kavel zijn, worden de kavels toegewezen op basis van gunning. Voor belangstellenden die zich na 15 maart inschrijven, zal het principe gelden 'wie het eerst komt wie het eerst maalt.' Meer informatie over het project is te vinden op www.deijsselgouwe.nl. Tijdens de verkoopavond komt de volledige verkoopdocumentatie en prijslijst beschikbaar.
De vrije kavels zijn onderdeel van de herontwikkeling van locatie IJsselgouwe. Tussen 1967 en 2001 werd hier Zusterhuis 'IJsselgouwe' bewoond door een groot aantal kloosterlingen. Na de sloop van het klooster zijn er plannen gemaakt om het gebied geschikt te maken voor woningen. Inmiddels worden de eerste 5 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Naast de verkoop van de kavels op 2 maart, start 23 februari de verkoop van 11 koopappartementen.

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 8 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 14 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55