Theo Veneberg en drie van zijn vier medewerkers
Theo Veneberg en drie van zijn vier medewerkers

Shop-in-shop Rijssen: van kristal tot computerkabel

Algemeen

Diverse kleinere winkels onder één dak. Zo is Shop-in-shop Rijssen het beste te omschrijven. Heb je wat te verkopen, dan kun je hier een ruimte huren. Het assortiment is daardoor heel breed: van dekbedden en onderdelen voor huishoudelijke apparatuur tot inkjetcartridges en alles voor je mobiele telefoon.

Aan de Enterstraat 10, tegenover Plenty Parts, is shop-in-shop gevestigd. Voorheen heette het MijnPlekkie, maar volgens eigenaar Thep Veneberg werd de zaak in de volksmond veelal shop-in-shop genoemd. Dus veranderde hij de naam begin dit jaar.
Het merendeel van de mensen die hier een ruimte huren voor de verkoop van spullen is kleine ondernemer. Zij betalen een percentage van hun opbrengst als huur. Particulieren kunnen hier ook terecht met hun spullen, zie het als een fysieke marktplaats. Als particulier heb je hier je eigen plek voor tien euro per week.

Cartridges
Wat kun je zoal kopen bij Shop-in-shop Rijssen? Allereerst is er het Kleurenplaza. De winkel voor inkjetcartridges, inkt en toners. Niet de originele merken zoals HP, wel de volwaardige vervangers ervan. Een stuk goedkoper, maar wel van goede kwaliteit. Je kunt kiezen voor de secondlife cartridges of voor het huismerk van Kleurenplaza. Om een idee te geven: een HP 301 cartridge kost al gauw ruim 30 euro. Een secondlife kost 24 euro en voor het huismerk van Kleurenplaza betaal je 17 euro. Het verschil kan dus flink oplopen. Nagenoeg voor alle merken printers slaag je hier. Er zijn zo'n 500 soorten op voorraad.

Onderdelen
Ook voor spullen op huishoudelijk gebied is Shop-in-shop het goede adres. Nadat Partz Onderdelenhuis gestopt is, heeft Shop-in-shop Rijssen haar assortiment uitgebreid met de meest gangbare dingen die het onderdelenhuis voorheen verkocht. Zoek je een onderdeel voor je wasmachines, koffiezetapparaat of ander apparaat? Bij Shop-in-shop vind je het. En hebben ze het even niet in huis, dan kan het besteld worden en heb je het alsnog binnen een paar dagen. Dat geldt ook voor stofzuigerzakken. Ongeveer 15 typen van de meest gangbare merken hangt in de winkel.
Houd je van kristallen beeldjes, ben je op zoek naar speelgoed of heb je een nieuw dekbedovertrek nodig? Kom dan zeker langs. Ook dit vind je aan de Enterstraat.
Ze zijn open van maandag tot en met zaterdag. Alleen dinsdagmiddag zijn ze gesloten.

Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 1 uur geleden
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 3 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 16 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 18 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent gisteren
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland gisteren
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54