Afbeelding

Hardloper loopt voor Bangladesh

Algemeen

Hardloper Marc Averesch loopt voor Bangladesh

RIJSSEN- De Rijssense hardloper Marc Averesch gaat voor de actie 'Loop voor een Huis' de uitdaging aan om in Frankrijk de col Telegraphe en de col du Galibier hardlopend te beklimmen over een afstand van 35 kilometer, met een hoogteverschil van 2000 meter.

Volgens Marc is zijn motivatie om aan deze bijzondere actie mee te doen, omdat er nog steeds mensen zijn in Bangladesh (Zuid Azië) zijn, die geen vast huis hebben, geen onderkomen en bij elke overstroming vrezen dat hun huis weggespoeld wordt. Daarom ga ik mij inzetten voor een beter leven door middel van deze sponsoractie.

Doel
Elke deelnemer heeft als doel om minimaal 1000 euro aan sponsorgeld op te halen. Omdat ik een dubbele afstand ga lopen heb ik mijn doel ook verdubbeld naar 2000 euro. Mijn vraag aan u bent: Wilt u mij helpen dit doel te bereiken, om zo de mensen in Bangladesh een beter leven te geven? Ga dan naar de site www.fietsvooreenhuis.nl. Klik in het groene lint op 'deelnemers'. Vervolgens in de scroll down op 'Overzicht deelnemers' Typ in de zoekbalk: Marc Averesch en klik op de rode 'Sponsor mij!' button. Vul hier uw eigen gegevens in en de mensen van Bangladesh en ik zullen u zeer dankbaar zijn, aldus Marc Averesch.

Bangladesh
Bangladesh is nog steeds één van de armste landen ter wereld, hoewel er zeker verbetering zichtbaar is. Zo waren er in 1990 nog ruwweg 40 miljoen armen in Bangladesh, inmiddels zit dit rond de 25 miljoen. Mede door beter lopende industrie ging de levensstandaard omhoog.

Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 2 uur geleden
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 4 uur geleden
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 6 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 18 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 20 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag gisteren
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 19 apr, 11:48
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07