Afbeelding

Vervoersprobleem voor marketing communicator Mark Boeve

Algemeen

RIJSSEN – Twee vrachtwagens die in tegengestelde richting vertrekken met daartussen de glanzend gepoetste Toyoto Corolla van Mark Boeve. Het heeft het nodige puzzel- en schuifwerk gekost, maar het is toch gelukt. Zaterdagmiddag leverde dat een prachtig plaatje op bij keukenonderneming Paul Roesscher in Rijssen.

Mark Boeve (33) zelf was kort tevoren door zijn collega's in een berenpak gehesen en op een palletwagentje door de keukenonderneming gereden. Op het moment dat hij met zijn collega's de stad in was, werd zijn auto in de onmogelijke positie gemanoeuvreerd. En dat alles ter gelegenheid van zijn aanstaande trouwdag op 8 juli met Mariëlle Nieuwenhuizen uit Amersfoort.

Verkoper
Mark ziet zichzelf niet als een gewone keukenverkoper, maar steevast noemt hij zijn beroep marketing commulicator in de keukenbranche. Hij wordt door zijn collega's zeer gewaardeerd en kan wel tegen een goede grap. Volgens zijn collega's heeft Mark er lang over gedaan om tot een relatie te komen, maar sinds hij Mariëlle is tegengekomen vorig jaar is hij helemaal van slag. "Eerst was zijn grote liefde altijd zijn Toyota Corolla, maar nu moet hij zijn aandacht verdelen tussen de wagen en zijn aanstaande en dat gaat heel goed."

OV
Mark Boeve heeft zaterdagavond voor het eerst in zijn leven van het openbaar vervoer gebruik moeten maken om bij zijn geliefde te komen.

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 4 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 5 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 9 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 11 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04