Afbeelding

Al 30 jaar Spraakmakend!

Algemeen

RIJSSEN - Logopedie Rijssen viert komende maand een bijzonder jubileum. Op 1 juni bestaat de praktijk namelijk al weer 30 jaar.

In de praktijk wordt al 30 jaar kwaliteitszorg geleverd aan mensen met problemen op het gebied van communicatie. Hier kan men onder andere denken aan problemen met taal, articulatie, lezen en spelling, stotteren, slikproblemen, afwijkend mondgedrag zoals duimzuigen, stem- en zangproblemen. Allemaal bijzonder verveld, maar doorgaans is er zeker iets aan te doen. Ook problemen die ontstaan door bijvoorbeeld een hersenbloeding of die samengaan met spierziekten worden bij Logopedie Rijssen behandeld. Zij behandelen zowel baby's (voedingsproblemen), als kinderen en volwassenen.

Team
Het team van Logopedie Rijssen bestaat uit een zestal logopedisten: Rita Pots-van den Berg, Joyce Grootelaar, Inge Lotterman, Anne Pikkemaat, Jacolien Eshuis - Versloot en Miranda Vleerbos. Naast een all-round opleiding tot logopidist hebben zij ook allemaal hun eigen specialisaties en ervaring. Zo specialiseert Rita in dyslexie, Anne in behandeling van meertalige kinderen met taalontwikkelstoornissen en Jacolien in lees- en spellingsproblematiek. U wordt zoveel mogelijk geholpen door degene met de meeste expertise op het gebied van uw hulpvraag. Om de behandeling goed te laten verlopen overleggen wij waar nodig met (huis-)artsen, leerkrachten en andere hulpverleners.

Screening
Op 1 juni kunt u tussen 13.00 en 17.00 uur een gratis logopedische screening laten uitvoeren en krijgt u op basis van deze screening passende adviezen. Ook kunt u langskomen om vragen te stellen. U bent van harte welkom! Wilt u informatie over logopedie of wilt u zich aanmelden voor een consult? Mail dan naar logopedie@logopedierijssen.nl

Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 37 minuten geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 2 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 6 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 8 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 10 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 12 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek gisteren
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43