Afbeelding

Dacia Deelt Uit Dagen

Algemeen

RIJSSEN - De Dacia Deelt Uit Dagen worden momenteel gehouden. Tot en met 28 mei profiteert u van divers voordeel bij Dacia-dealer Munsterhuis in Rijssen en Hengelo.

Kopers van een nieuwe Dacia krijgen in de actieperiode tot en met 28 mei 2017 van de dealer keuze uit iets extra's ter waarde van 500 euro. "Dacia-rijders hebben een no-nonsensementaliteit, houden van duidelijkheid en zijn net als iedereen gek op traktaties", vertelt Rick Dekker van Munsterhuis. "Daarom kunnen kopers van een nieuwe Dacia tijdens de "Dacia Deelt Uit Dagen!" bij ons kiezen uit iets extra's waaronder een reispakket of een accessoirecheque ter waarde van 500 euro." Voor bijna elk Dacia-model kan de koper kiezen uit een reispakket, de accessoirecheque of een jaar gratis Dacia all-Risk Autoverzekering. Voor zakelijke klanten is nog een Dokker Van pakket beschikbaar bij aankoop van een nieuwe Dokker van.

Bi-Fuel
"Dacia's zijn er niet alleen in benzine- en dieselversies", vertelt Herald Oude Hendrikman. "Er zijn ook Bi-Fuel-versies van de Sandero, de Sandero Stepway en de Logan MCV, die van een LPG-installatie zijn voorzien. LPG is voordelig en beter voor het milieu én voor de levensduur van de motor. De LPG-tank in de Bi-Fuel-versies kost bovendien geen bagageruimte, want de tank zit op de plaats van het reservewiel. En de aanschafprijs van een Bi-Fuel-versie is lager dan die van een benzineversie!", aldus Herald.

Easy-R-automaat
Er zijn ook versies met een automatische transmissie verkrijgbaar. De Easy-R-automaat biedt comfort en rijplezier voor een meerprijs van 500 euro. Het verbruik is nagenoeg gelijk aan de handgeschakelde benzineversie. In de ECO-stand is dit nog lager, doordat de transmissie zelf de zuinigste versnelling kiest. De Easy-R-automaat is beschikbaar voor de Sandero en Sandero Stepway in de Lauréate-versie. Voor de Logan MCV wordt de automaat aangeboden op het Lauréate- en Prestige-uitrustingsniveau. De automaat behoort overigens niet tot de keuzemogelijkheden voor de gratis accessoirepakketten. Dacia is altijd een voordelige keuze, zeker met deze leuke acties. Bovendien is er de 50/50 deal op financiering, waarbij je 50 procent nu betaalt en 50 procent verspreid over 4 jaar tegen 1,9 procent rente.

Kom langs
Dacia-dealer Munsterhuis is in Rijssen te vinden aan de Nijverdalseweg 150. Kijk ook op: www.munsterhuisdacia.nl

Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 1 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 3 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 5 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 17 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 19 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 21 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 22 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team gisteren