Afbeelding

Jubileumwedstrijden 80 jaar Ons Vermaak

Algemeen

RIJSSEN - Hengelsportvereniging "Ons Vermaak" uit Rijssen organiseert jubileumwedstrijden in verband met het 80-jarige bestaan.

Dit jaar bestaat hengelsportvereniging Ons Vermaak 80 jaar. Dit wil het bestuur niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor zowel de jeugd, de senioren en de 65 plussers wordt er een jubileumwedstrijd gehouden in de visvijver aan de Nijverdalseweg.

65-plus
De 65-plus wedstrijd wordt gehouden op vrijdag 25 mei. Gevist wordt van 10,00 tot 12.00 en na de door Ons Vermaak verstrekte lunch van 13.00 tot 15.00. Verzamelen om 09.30 bij de parkeerplaats aan de Nijverdalseweg zodat zij een aantal plekken kunnen reserveren voor mensen die slecht ter been zijn. Er wordt gevist op lengte en de prijsuitreiking is na het meten aan de vijver.

Senioren
Op zaterdag 26 mei vissen de senioren van 15 tot 65 jaar van 08.00 tot 12.00, loting voor de plaats om 07.00 bij de parkeerplaats. De senioren vissen op gewicht, na het vissen is er de prijsuitreiking. De junioren tot 15 jaar vissen op zaterdagmiddag 26 mei van 14.00 tot 16.00, plaats loting 13.30. Aansluitend is ook hier de prijsuitreiking. De jeugd vist op centimeters. Let op: er mag bij alle wedstrijden uitsluitend met de vaste hengel gevist worden. Na elke wedstrijd is er zoals geschreven een prijsuitreiking met leuke prijzen en de gelegenheid om nog even na te praten onder het genot van een drankje en een hapje. Deelnemers aan de 65-plus of de senioren wedstrijd dienen zich voor 21 mei 2018 op te geven via het mailadres rgolsteijn@home.nl onder vermelding van naam, adres, geboortedatum en om welke wedstrijd het gaat. De jeugd tot 15 jaar hoeft zich niet van te voren op te geven.

Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 7 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 9 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 13 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 15 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 17 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 18 apr, 19:49
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43