Afbeelding

Waarderingsweek

Algemeen

RIJSSEN - De gemeente Rijssen-Holten kent zoveel verschillende vrijwilligers, die zich elk jaar weer belangeloos inzetten voor een ander, voor een organisatie of vereniging. De gemeente vindt dit in een woord geweldig! Om al deze vrijwilligers te bedanken organiseert ViaVie Welzijn in opdracht van de gemeente verschillende workshops en lezingen in de week van 9 tot en met 13 december voor deze vrijwilligers.

ViaVie Welzijn presenteerd een actief programma met onder andere de workshop Buitenactiviteiten Nature Experciene, workshop Soezen en rondo’s maken, Kerstbloemen schikken, workshop Hippe Macramé, workshop Italiaanse kersthapjes maken, Bierproeverij door Horsthuis Bier, Demonstratie Carillon Rijssen en een lezing over het Koningshuis. Deze lezing wordt verzorgd door Justine Marcella, hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten. De diverse maatschappelijke organisatie en verenigingen hebben de uitnodiging voor de waarderingsweek ontvangen en hun vrijwilligers er attent opgemaakt. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 22 november. Uiterlijk 4 december ontvangt u bericht waarvoor u bent ingeschreven. Vrijwilligers die de informatie nog niet hebben ontvangen, kunnen tot genoemde datum zich alsnog aanmelden door te mailen naar spv@viaviewelzijn.nl of via de website van ViaVie Welzijn.
Dick Tukkers

Voor de 26e keer organiseert Volleybal Vereniging Holyoke uit Enter dit toernooi.
26e editie van het Datavisual Beachvolleybal toernooi in Enter 14 uur geleden
Foto: Iris Wessels Fotografie
Column: De gemiddelde werkdag 20 uur geleden
Kinderen konden zich bij de Oosterhoffair onder meer vermaken met het vangen van eendjes.
'Ik sta hier met een grote glimlach!' 22 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express gisteren
Henk Damkat (l) werd door bestuurslid Ben Prins (r) bedankt voor zijn jarenlange inzet voor Radio 350. Hij overhandigde namens het bestuur en medewerkers een presentje.
Henk Damkat stopt als reporter bij 350 2 mei, 19:44
Herdenking in 2023 op de Canadese Begraafplaats
George Brewster (101) bij herdenking 2 mei, 17:42
Afbeelding
Draaien maar! 2 mei, 13:18
Afbeelding
Nieuwe Hart van Rijssen-Holten lees je nu online 2 mei, 08:00