Afbeelding

Blijf op de hoogte en volg onze nieuwe Facebookpagina

Nieuws

Ben je op zoek naar het laatste nieuws en mooie verhalen uit Rijssen, Holten, Enter en de omliggende buurtschappen? Dan heeft het team van Hart van Rijssen-Holten goed nieuws voor jou! We hebben een gloednieuwe Facebookpagina gelanceerd, en we nodigen je van harte uit om ons te volgen.

Op onze Facebookpagina brengen we niet alleen het nieuws uit Rijssen of Holten. We houden je op de hoogte van het nieuws uit de hele gemeente, ook uit de buurtschappen en uit Enter. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er speelt in de directe omgeving.

Waarom zou je onze Facebookpagina volgen? Nou, hier zijn een paar goede redenen:

  • Volledige dekking: We brengen het nieuws uit Rijssen, Holten, Enter en de omliggende buurtschappen, zodat je niets hoeft te missen van wat er gebeurt in jouw regio.
  • Updates: Ontvang meldingen over nieuws, belangrijke evenementen en lokale ontwikkelingen, zodat je altijd op de hoogte bent, waar je ook bent.
  • Interactie: Op onze Facebookpagina moedigen we interactie aan! Reageer op artikelen, deel je gedachten en meningen, en neem deel aan boeiende discussies met andere lezers en onze redactie.
  • Exclusieve content: Naast de artikelen die in de papieren krant verschijnen, publiceren we ook unieke verhalen, interviews en achtergrondinformatie die alleen online beschikbaar zijn. Mis het niet!
  • Gemak: Facebook maakt het makkelijk om artikelen te delen met vrienden, familie en collega’s, zodat ook zij op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws in onze gemeente.

Wij zijn vastberaden om ook van onze nieuwe Facebookpagina een succes te maken en het liefst samen met jou! Help ons om onze pagina te laten groeien door ons te volgen, onze berichten te delen en je vrienden uit te nodigen om ook lid te worden van onze online familie. Mis niets en volg ons vandaag nog op Facebook!

Volg ons hier: www.facebook.com/HartvanRijssenHolten

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 1 uur geleden
Afbeelding
Kids Challenge op het BikePark 20 uur geleden
Stichting Parkgebouw Rijssen krijgt 7.712 euro subsidie uit het Cultuurbudget.
Subsidie uit Cultuurbudget voor vijf organisaties 18 mei, 09:47
Afbeelding
Teams De Waerdenborch houden benefietavond 17 mei, 18:36
Verliepen de Oranjedagen overdag zeer goed. 's Avonds maakten sommige jongeren er een potje van door overmatig alcohol- en drugsgebruik.
Buitensporig alcohol- en drugsgebruik 17 mei, 11:35
Kom van alles te weten over uilen en muizen.
Kom uilenballen uitpluizen in het Natuurmuseum 17 mei, 08:40
Welk koppel waar mag vissen wordt voor de wedstrijd door loting bepaald.
Ons Vermaak houdt koppelwedstrijd 16 mei, 18:18
De bibliotheek heeft ook veel boeken met extra grote letters.
De Bibliotheek is er voor iedereen en zeker ook voor ouderen 16 mei, 12:12