Afbeelding

Opnieuw nederlaag voor Sportclub Rijssen

Sport

Een ijzige kou verwelkomde de selectie van trainer Folker Velten zaterdagmiddag maar het kunstgrasveld lag er mooi sneeuwvrij bij. Om precies 15.00 uur floot scheidsrechter J. J. Schumer voor de eerste keer en kon het spel beginnen.

Sportclub kwam fris en frank uit de startblokken en in de vierde minuut was het Maxiem die een vrije trap mocht nemen op zo'n 18 meter van het doel van Sportlust. De bal ging richting de kruising van het doel maar keeper Oosterhof lette goed op. Sportclub bleef druk houden op het doel van Sportlust maar erg veel kansen werden er niet gecreëerd totdat Maxiem behoorlijk hard onderuit werd geschoffeld wat een vrije schop opleverde en de tegenstander een gele kaart. De vrije schop leverde niks op. In minuut 45 kreeg Evan een goede kans, maar hij kon net niet tot een goed schot komen. Ruststand 0-0.
In de eerste minuut na de rust een grove verdedigingsfout bij Sportclub en Johan Akgun rondde de geboden kans goed af: 1-0. In de aanval van Sportclub daarop werd Maxiem van de bal gelopen en in een uiterste poging om de bal te bemachtigen kreeg Maxiem geel voor te hard ingrijpen. Vrij kort daarna kwam Akgun opnieuw in het strafschopgebied en wipte de bal precies op de bovenarm van Maxiem die prompt daarop geel kreeg en dus rood en voor Sportlust een strafschop waar zich Duncan Stubener zich achter plaatste en Ronnie geen kans gaf: 2-0.
Henk Jan Baan werd daarna gewisseld voor Gokay Ugur-can en Glen den Drijver kwam er in voor Evan Aalderink maar het mocht niet baten; Sportlust kwam in een alles-lukkenfase en zo kon het gebeuren dat Johan Akgun zijn tweede treffer liet noteren en de wedstrijd was daarmee gespeeld. In de 86ste minuut deed Dick Mulder het nog dunnetjes over door vanaf 17 meter Ronnie het nakijken te geven en de 4-0 liet noteren wat tevens de einduitslag werd.

Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 2 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 3 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 4 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 22 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57