Leer op het internet dingen te doen die jij leuk vindt
Leer op het internet dingen te doen die jij leuk vindt de Bibliotheek

Start cursus internet voor beginners

donderdag 29 oktober 2020 9:00

Op donderdag 29 oktober start in de Bibliotheek Holten een cursus van twaalf lessen voor mensen die nog nooit of heel weinig met internet hebben gewerkt. Deelnemers werken op hun eigen niveau en in hun eigen tempo met een online oefenprogramma, maar er wordt ook klassikaal gewerkt.

Een vakantie regelen, boodschappen bestellen, een afspraak maken met de gemeente… . Bijna alles gaat tegenwoordig via de computer. De Bibliotheek geeft een cursus voor mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is.

De cursisten gaan aan de slag met het programma Klik & Tik van Oefenen.nl. De deelnemer volgt de cursus grotendeels zelfstandig, maar er worden ook klassikaal onderwerpen behandeld. De docent speelt zoveel mogelijk in op wat de cursisten willen leren. Je leert je reis plannen, online video kijken, verkopen op Marktplaats, zoeken en surfen, internetbankieren, hoe Mijn overheid werkt en je leert over cookies en bingewatchen.

De lessen beginnen om 9.00 uur en eindigen om 10.30 uur. Voor informatie en aanmelden (verplicht) kunt u bellen naar: 0548-513431 of meld u aan bij de balie. Aanmelden liefst voor 22 oktober. Als de cursus vol is, wordt u op een wachtlijst geplaatst. Deelname kost € 45 inclusief cursusboek en koffie/thee. De cursus kan op een eigen laptop gevolgd worden.

Er worden natuurlijk maatregelen genomen in verband met corona.

Locatie