Maak kennis met nieuwe technologieën tijdens de MaakMeeMaand
Maak kennis met nieuwe technologieën tijdens de MaakMeeMaand Christina Bakuchava

Maak kennis met Cozmo

woensdag 21 oktober 2020 13:30

Leer programmeren met het intelligente robotje Cozmo.

Cozmo is een intelligent robotje met een heel eigen persoonlijkheid. Cozmo ontdekt, onthoudt en reageert op zijn omgeving. Je kunt spelletjes met Cozmo spelen, maar hem ook opdrachten geven en programmeren. Cozmo laat ook duidelijk weten wat hij ervan vindt als hij bijvoorbeeld een spelletje wint of verliest. Naast het feit dat robot Cozmo een persoonlijkheid heeft, heeft Cozmo ook energie nodig. Je moet dus wel goed voor deze robot zorgen. Reserveer via www.bibliotheekrijssenholten.nl/agenda

Locatie

  • Bibliotheek Rijssen

    Kerkstraat 4
    7461lc Rijssen