Met Mekaa
Met Mekaa Foto: Hans Hodes

Met Mekaa speelt “Don Ton”

zaterdag 27 november 2021 20:00

Toneelvereniging Met Mekaa uit Enter is weer volop aan het oefenen voor de voorstellingen in november. Dit jaar treden ze alleen op in het Parkgebouw in Rijssen op vrijdag 27 en zaterdag 27 november. Aanvang 20:00 uur Kaartverkoop www.parkgebouw.nl Dit jaar staat het bijlspel “Don Tón” op het programma; Boer Kees heeft het wel gezien in Nederland en wil emigreren. Als deze plannen uitlekken zijn de poppen aan het dansen. Want zus Carla en moeder Dien ziet het helemaal niet zitten, zij wonen goed en zien het liefst dat alles bij het oude blijft. Wanneer zich aspirant kopers voor de boerderij melden worden naast de familieleden ook enkele leden van plaatselijke verenigingen onrustig. Zij zijn immers op zoek naar een cultuurhuis. Hoe het allemaal afloopt….. kom het zelf bekijken op vrijdag 26 november , zaterdag 27 november in het parkgebouw in Rijssen.

Locatie