Anne Dannenberg (links) van de groene cheerleader in gesprek met Anja Brok van Radio350.
Anne Dannenberg (links) van de groene cheerleader in gesprek met Anja Brok van Radio350. Foto: jan Joost

Anne Dannenberg zoekt woonwensen jongeren

woensdag 30 november 2022 19:30

RIJSSEN - Compact wonen, duurzaamheid en samen met anderen. Dat zijn de sleutelwoorden die Anne Dannenberg van de Groene Cheerleader gebruikt als ze praat over de woonbehoeftes van jongeren.

Om dat allemaal duidelijk boven water te krijgen is er op woensdag 30 november een informatieavond in de Kampus, Morsweg 4 en die begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 is de zaal open en er zijn functionarissen van de Rabobank aanwezig, die alvast een inschatting kunnen geven wat de bestedingsruimte is voor het kopen van een huis.

Noabershof

De informatieavond wordt gehouden in samenwerking met de Noabershof Riessen, die bezig is met het zoeken van een locatie voor een nieuwe noabershof. Noabershof Riessen wil zich inzetten voor jonge starters op de woningmarkt, omdat jongeren ook passen in het concept van de Noabershof.

De informatieavond is ook toegankelijk voor senioren die op zoek zijn naar kleiner wonen. Aanmelden is niet verplicht, maar om een indruk te krijgen wie er komt, wordt dit wel op prijs gesteld. Dat kan op degroenecheerleader.nl