Afbeelding
Foto: Johannes Wassenaar

Het grote Sint & Piet dansfestijn in Lucky Rijssen

zaterdag 3 december 2022 14:00 t/m 16:00

Hoor wie klopt daar kinderen? Ja, jullie horen het goed! Sinterklaas en zijn pieten komen binnenkort weer naar Nederland. Ze hebben heel veel bezoekjes af te leggen, maar het meest swingende bezoekje gaat toch wel bij Lucky plaatsvinden op zaterdag 3 december tijdens het grote Dynamiek Sint & Piet Dansfestijn!

Kom gezellig langs en ontmoet Sinterklaas, zijn discopieten en de coolste DJ Piet. Samen gaan we de leukste liedjes voor Sinterklaas zingen en natuurlijk lekker veel dansen!Voor alle kindjes die lief zijn geweest is er gratis ranja. Voor alle papa’s, mama’s, opa’s & oma’s is de bar geopend. Pepernoten zijn er natuurlijk meer dan genoeg voor iedereen!

Informatie

Datum: zaterdag 3 december 2022Tijd: 14:00 – 16:00 uur

Locatie: Lucky The Feel Good Provider, Morsweg 8E, Rijssen

Tickets: €7,50 incl. fee (en natuurlijk gratis ranja en pepernoten voor alle lieve kids) alle bezoekers hebben een ticket nodig en alle kinderen moeten onder begeleiding zijn van een volwassene. 

Dit event is een samenwerking tussen Dansstudio Dynamiek en Lucky.

https://lucky.nl/events/dynamiek-sint-piet-dansfestijn/