Haal meer uit WhatsApp
Haal meer uit WhatsApp Foto: SeniorWeb

Workshop WhatsApp

maandag 16 mei 2022 19:00

Maandagavond 16 mei is er in de Bibliotheek Rijssen een workshop over WhatsApp. Voor senioren is dit een handige manier om contacten te onderhouden, maar niet iedereen voelt zich hier vertrouwd en veilig bij. De workshop is van 19.00 uur tot 20.00 uur. WhatsApp is een populaire app voor de smartphone. Via de internetverbinding wissel je berichten en bijvoorbeeld foto’s uit met contactpersonen. De volgende onderwerpen komen aan bod in de workshop: Wat is WhatsApp en welke kosten zijn eraan verbonden. WhatsApp downloaden en instellen. Berichten en media (foto’s / video’s) versturen. Een groepsgesprek aanmaken, gebruiken en verlaten. Media en chats (gesprekjes met anderen) beheren. Privacy-instellingen voor WhatsApp. Zaken om op te letten in verband met veiligheid. Bellen via WhatsApp. Aanmelden voor de workshop kan via de agenda op www.bibliotheekrijssenholten.nl en eventueel aan de balie.

Locatie