Leer veilig omgaan met je DigiD
Leer veilig omgaan met je DigiD Foto: Rijnbrink

Workshop over DigiD en Mijn Overheid

maandag 2 oktober 2023 19:00 tot 20:30

Maandagavond 2 oktober geven medewerkers van de Bibliotheek in de Bibliotheek Holten een workshop over veilig omgaan met DigiD en over de ‘mijn omgeving’ van de website van de overheid.

Tijdens de workshop wordt uitgelegd hoe je veilig omgaat met DigiD. Bij heel veel instanties is tegenwoordig ook SMS-controle nodig. Wat dat is en hoe je het instelt laten de docenten zien. Een hele makkelijke manier om gebruik te maken van DigiD is de DigiD app op je mobiele telefoon. De deelnemers leren hoe ze dit kunnen installeren. Om te oefenen met het gebruik van DigiD wordt ingelogd in de ‘mijn-omgeving’ van de overheid en kunnen deelnemers kijken wat daar allemaal te vinden is.

De workshop is van 19.00- 20.30 uur. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekrijssenholten.nl, of aan de balie.