Afbeelding

Jong talent uit Rijssen musiceert in Brusselzaal van het gemeentehuis

zaterdag 25 november 2023 15:00

RIJSSEN - Op initiatief van de Stichting Stadsmuziek Rijssen wordt op zaterdag 25 november in de Brusselzaal van het Rijssense gemeentehuis een concert verzorgd door twaalf jeugdige muzikanten uit Rijssen, leerlingen van de Muziekschool Rijssen en van twee plaatselijke privépraktijken. 

Het programma omvat muziek voor cello, blokfluit, piano en orgel. Op cello klinkt het bekende Amazing Grace, op blokfluit variaties over Greensleeves, op orgel muziek van onder meer Buxtehude en Bach. De jonge pianisten hebben een groot aandeel in het programma, variërend van het lied 10.000 Redenen tot een wals van Chopin of de Passacaglia van Halvorsen. 

Ongetwijfeld brengen de jonge talenten allemaal veel supporters mee: ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, vrienden en bekenden. Het zou weleens druk kunnen worden in de Brusselzaal! 

Het concert begint zaterdag 25 november om 15.00 uur in het gemeentehuis van Rijssen. Het duurt ongeveer een uur en de toegang is gratis.

Locatie