Afbeelding

Open Huis Schippers

zaterdag 25 november 2023 10:00 tot 16:00

RIJSSEN - Schippers viert haar 65-jarig jubileum met een Open Huis op zaterdag 25 november. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn er verschillende leuke activiteiten voor jong & oud. Zo kunnen kinderen meedoen aan een kleurplatenwedstrijd en kans maken op een Intertoysbon ter waarde van 65 euro. Daarnaast kunnen ze hun handen uit de mouwen steken om een échte auto te beschilderen.

Rij skills testen? Dat kan met de Formule 1-race simulator! Loop langs verschillende kraampjes met onder andere handgemaakte tassen door de dochter van Nico Schippers of activiteitenboxen voor kinderen. Ook staan ze klaar om heerlijke broodjes hamburger te bakken. Als klap op de vuurpijl maakt iedere bezoeker kans op een fantastische hoofdprijs: één week lang gratis camperhuur!

Open Huis Schippers
Zaterdag 25 november
10.00 tot 16.00 uur
Molendijk Noord 51-B in Rijssen