De expositie is tot en met 20 januari te bezoeken in het Kulturhus Holten.
De expositie is tot en met 20 januari te bezoeken in het Kulturhus Holten.

Marieke Achterkamp exposeert in Kulturhus

woensdag 20 december 10:00 - 17:00

HOLTEN - Marieke Achterkamp exposeert tot en met 20 januari in het Kulturhus van Holten. Haar expositie is te zien op de Kunstplaza.

Marieke woont in Stokkum, maar is geboren en getogen in Holten. Zij volgde de DEVA in Almelo en studeerde later Autonome kunst aan de Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huygens in Kampen waar ze koos voor de richting Autonome kunst. Na een onderbreking vanwege de vorming van een gezin en later ook gezondheidsproblemen zijn er toch weer grootse plannen, zoals bijvoorbeeld het ombouwen van haar atelier tot galerie. Werk van Marieke is ook te zien op haar website www.kunstvanmarieke.nl. 

Naast het schilderen, tekent ze ook met balpen, realistisch maar ook met een knipoog of geheel fantasie. Op A3 papier, een uitdaging omdat één fout fataal kan zijn. Al haar werk is te koop.

De expositie op de Kunstplaza van het Kulturhus kan worden bezocht op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. De toegang is gratis. Als haar gezondheid het toelaat, is Marieke van plan om op de zaterdagen van 11.00 tot 13.00 uur aanwezig te zijn. Bezoekers kunnen dan met haar in gesprek gaan.

Locatie