Marjo Dames vertelt herkenbare verhalen, bijvoorbeeld over verliefd zijn
Marjo Dames vertelt herkenbare verhalen, bijvoorbeeld over verliefd zijn Foto: Vibfotografie

Gezellige middag met verhalen en liedjes

donderdag 28 december 2023 15:00 tot 16:30

De Bibliotheek Rijssen-Holten en ViaVie Welzijn organiseren een gezellige middag op donderdag 28 december, om 15.00 uur in het Kulturhus in Holten. Verhalenvertelster Marjo Dames vertelt herkenbare verhalen en zingt bekende liedjes.

Luister, geniet en zing mee. Marjo Dames vertelt over herkenbare thema’s zoals: verliefd worden, pas getrouwd zijn, geld verdienen, ondeugende streken uithalen. De liedjes zijn voornamelijk Nederlandstalig. Van Sarie Mareis en Tulpen uit Amsterdam tot Daar bij die Waterkant, Hoog Sammy en de Postiljon. Ze begeleidt zichzelf op de accordeon.

Deze kerstactiviteit wordt georganiseerd door de Bibliotheek Rijssen-Holten en ViaVie Welzijn. U kunt zich aanmelden via info@viaviewelzijn.nl of telefonisch (tot 12.00 uur): 0548-362755. Kosten zijn € 6.