Workshop over gemeentewebsite

maandag 4 december 2023 19:00 tot 20:30

HOLTEN - De Bibliotheek Rijssen-Holten houdt in samenwerking met de gemeente op maandag 4 december een workshop over de website van de gemeente. Deelnemers kunnen hier ontdekken waar welke informatie te vinden is en hoe ‘Mijn omgeving’ werkt. 

Op de website van de gemeente Rijssen-Holten kunnen inwoners veel informatie vinden en dingen zelf regelen. In de workshop laat een bibliotheekmedewerker zien hoe inwoners hiermee kunnen werken. Op de gemeentesite is onder andere informatie te vinden over zaken die in de gemeente spelen, maar ook over meer algemene zaken zoals verkiezingen. Hier kunnen mensen bovendien afspraken maken voor bijvoorbeeld het verlengen van een rijbewijs. In ‘Mijn omgeving’ kunnen mensen volgen hoe het staat met hun eigen aanvragen bij de gemeente. De workshop begint op maandag 4 december om 19.00 en duurt tot 20.30 uur in de Bibliotheek Holten. Aanmelden kan via www.bibliotheekrijssenholten.nl, telefonisch 0548-513431 of aan de balie van een van de vestigingen. Neem de DigiD-gegevens mee naar de workshop en een eigen apparaat.

Locatie