Met de app Polarsteps kun je iedereen laten meegenieten van je reis
Met de app Polarsteps kun je iedereen laten meegenieten van je reis Foto: SeniorWeb

Workshop over het maken van een reisdagboek

donderdag 21 september 2023 9:30 tot 11:00

Op donderdag 21 september is er in de Bibliotheek Rijssen een workshop over de gratis app Polarsteps, waarmee je een reisdagboek kunt maken. De workshop is van 9.30 – 11.00 uur. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekrijssenholten.nl .

PolarSteps is een handige gratis app om een verslag te maken van een mooie reis of weekendje weg. Je kunt je avonturen automatisch delen met familie en vrienden. De app volgt je route. Maak zelf stops aan en voeg daaraan tekst en foto’s toe. Zo krijg je een uitgebreid digitaal reisdagboek. Nodig familie of vrienden uit om de reis te volgen. Of maak bij thuiskomst een fotoboek van het verslag. Computerdocente Alice gebruikt de app zelf en legt je er graag alles over uit.