Siendienst voor jong en oud in de Open Hof Rijssen

zondag 24 september 2023 15:00

RIJSSEN - Sien houdt op zondag 24 september een Siendienst in de Open Hof te Rijssen. Sien is een landelijke vereniging voor mensen met een (meervoudige) beperking, die ook in Twente actief is. In verschillende plaatsen wordt regelmatig een Siendienst gehouden. Het is een viering toegankelijk voor jong en oud. 

De dienst begint om 15.00 uur. De Open Hof is te vinden aan de Stationsdwarsweg 2 in Rijssen. Voorganger deze middag is pastor Lenie van Geenen. 

Het thema deze middag is ‘Opnieuw beginnen’. Tijdens deze viering zal er worden samengewerkt met het koor van ‘De Roef’. ‘De Roef’ is één van de zorglocaties van Philadelphia aan de Schoolstraat te Rijssen. Er kan worden meegezongen. Naderhand kan er worden geluisterd naar het verhaal van Jona en na de dienst is er gelegenheid om nog even na te praten met een kopje koffie, thee of limonade. 

Locatie