Regel je gezondheidszaken voortaan met de computer
Regel je gezondheidszaken voortaan met de computer Foto: De Bibliotheek

Regel je gezondheidszaken via internet

maandag 25 september 2023 19:00 tot 20:30

Steeds vaker kun je je gezondheidszaken online regelen, zoals je zorgdossier bekijken en een afspraak maken bij het ziekenhuis. Ook zijn er veel apps die informatie geven over gezondheid. Op maandagavond 25 september is er in de Bibliotheek Rijssen een workshop over deze onderwerpen. 

Contact met de huisarts of ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal via je smartphone, tablet of computer.

Heel handig want het kost minder tijd en moeite én je hebt altijd en overal toegang tot jouw gegevens of van diegene voor wie je zorgt.

Maar wat als je hier vragen over hebt of als je graag wilt weten hoe dit werkt? Dan kun je meedoen met de workshop op maandag 25 september om 19.00 uur in de Bibliotheek Rijssen. We gaan het onder andere hebben over het maken van een afspraak en het inloggen in een patiëntenportaal. We gaan het ook hebben over betrouwbare apps voor op je smartphone of tablet.

Je kunt gratis meedoen, je hoeft geen lid te zijn. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Je kunt je aanmelden bij de balie in de Bibliotheek, via de agenda op de website of door te bellen naar 0548-513431. Neem je eigen apparaat mee als je die hebt.