Afbeelding

Ontmoetingsmiddag met presentatie van familie Bak

donderdag 28 september 2023 14:30

RIJSSEN - De Ark houdt op donderdag 28 september een ontmoetingsmiddag waarbij de deuren open staan voor alle belangstellenden. Om 14.30 uur verzorgt wijkpredikant ds. P.M. van ‘t Hof de opening. Inloop met koffie en thee vanaf 14.00 uur.

Na de opening van de wijkpredikant zullen Mark en Anne Marie Bak een presentatie geven over het werk dat zij doen in Thailand. Rond 16.30 uur zal de middag worden afgesloten. De ontmoetingsmiddag is gratis bij te wonen en is voor iedereen toegankelijk.

Het is mogelijk om deze middag opgehaald en/of thuisgebracht te worden, neem hiervoor contact op met Geke de Velde via telefoonnummer 06-81998625. 

Het kerkelijk centrum De Ark is te vinden aan de Arkeheem 2 te Rijssen.

Bekijk voor meer informatie over de familie Bak en het werk dat zij doen in Thailand ook hun website.

Locatie