Zomerkleding Euroknallers bij de Kledingbank Rijssen

zaterdag 30 september 2023 10:00 tot 15:00

RIJSSEN - De Kledingbank houdt op zaterdag 30 september weer de ‘Euroknallerdag’, in voorbereiding op de nieuwe wintercollectie. 

Op deze verkoopdag is alle zomerkleding dat op dat moment nog in de winkel hangt, voor iedereen te koop voor 1 euro per stuk. Dit geldt overigens niet alleen voor kleding, maar ook voor dekbedden, schoenen, tassen, riemen, sieraden en alle andere accessoires. De kleding die na de Euroknallerdag nog overblijft, zal worden geschonken aan een goed doel. 

Na deze verkoopdag sluit de Kledingbank voor twee weken even haar deuren zodat de vrijwilligers de winkel weer gereed kunnen maken met de nieuwe wintercollectie. De Kledingbank hoopt ook dit jaar, net als voorgaande jaren, weer op een grote opkomst tijdens de Euroknallerdag.

De Kledingbank is op zaterdag 30 september geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. De Kledingbank is te vinden aan de Roelf Bosmastraat 47, 7462 MZ te Rijssen (bij de Oude Plus supermarkt). Het is niet mogelijk om te pinnen in de winkel zelf, wel staat er een geldautomaat naast de voordeur van de Kledingbank. Kom ook alvast zomerkleding voor volgend jaar scoren voor een kleine prijs. 

Locatie