Bloemstuk weggeven

donderdag 21 maart 2024 14:00

WIERDEN/ENTER - Stichting De Welle houdt twee workshops Bloemschikken in Wierden en in Enter.

De werkgroep Eenzaamheid vindt omzien naar elkaar een zeer belangrijk thema. In dat kader organiseren zij samen met De Welle een workshop Bloemschikken met een maatschappelijk tintje. Tijdens deze workshop maken deelnemers onder begeleiding twee dezelfde bloemstukken. Het ene bloemstuk is voor henzelf, het andere kan worden weggeven aan iemand van wie zij vinden dat deze persoon wel wat kleur kan gebruiken rond de aankomende paasdagen.

De workshop in Wierden vindt plaats op dinsdag 19 maart bij Stichting De Welle aan de Dokter G.H. Beensweg 21. De workshop in Enter vindt plaats op donderdag 21 maart bij activiteitencentrum ‘t Zumpke in Enter. De workshops starten om 14.00 uur en de kosten bedragen 15 euro (uitsluitend per pin). Opgave is mogelijk tot 14 maart via 0546-571693 of via s.berendijk@stichtingdewelle.nl. Per workshop kunnen er 15 personen deelnemen.

Locatie