Afbeelding

Israëlavonden over Tempelberg

donderdag 21 maart 2024 19:30

RIJSSEN - Jeruël Rijssen houdt in februari en maart een serie lezingen over ‘De Tempelberg’.

Israël staat sinds oktober 2023 wereldwijd weer volop in de belangstelling. Deze heuvel in Jeruzalem is voor drie wereldgodsdiensten een zeer historische en heilige plaats. De lezingen zullen meer uitleg geven over deze plaats. 

De lezing op donderdag 29 februari gaat over ‘De Tempelberg, het kloppend hart van Israël’ en wordt gegeven door David van Wijck. Op donderdag 14 maart is het thema van de lezing ‘De Tempelberg, het epicentrum van de eindtijd’, deze lezing wordt gegeven door Wijnand Heidenrijk. De derde lezing vindt plaats op donderdag 21 maart en heeft als thema ‘De Tempelberg, de zetel van het Messiaanse rijk’. De lezing wordt gegeven door Christian Stier. Alle sprekers zijn verbonden aan de stichting ‘Israël en de Bijbel’. 

De lezingen beginnen om 19.30 uur en vinden plaats bij stichting Jeruël aan de Van Heekstraat 40 te Rijssen (de zaal Jeruël bevindt zich achter de woning aan de Holterstraatweg 125). Aanmelden is niet noodzakelijk. Ook het Israëlproductencentrum zal deze avonden geopend zijn.

Locatie