Leren over de Orthodoxe Kerk

woensdag 6 maart 2024 19:30

HOLTEN - Hervormd Holten verwelkomt op woensdag 6 maart aartspriester Theodoor van der Voort die zal komen vertellen over de orthodoxe kerk en Oekraïners in Holten. Hij zal de bezoekers van alles vertellen over de achtergrond en situatie van de orthodoxe kerken momenteel in Oekraïne, de liturgie, de leer en het leven van orthodoxe christenen.

Bezoekers kunnen zo meer leren over de orthodoxe kerk en het geloof van veel Oekraïners. Bovendien is dit een gelegenheid om de Oekraïners die in de gemeente wonen te ontmoeten. Deze bijeenkomst vindt plaats in de Dorpskerk te Holten om 19.30 uur. De Dorpskerk is te vinden aan het Kerkplein 1 te Holten. De entree is gratis en aanmelden is niet noodzakelijk. Voor een kopje koffie of thee wordt wel een gift gevraagd.

Locatie