Afbeelding

Nationale Pannenkoekendag: ontmoeting tussen jong en oud

vrijdag 8 maart 2024 16:45

ENTER - De ouderenbonden bakken op 8 maart, tijdens Nationale Pannenkoekendag, pannenkoeken in dienstencentrum De Bron in Enter. Je bent nooit te oud om van elkaar te leren. Met die gedachte zijn de ouderenbonden en De Welle deze samenwerking aangegaan met als resultaat een leuke middag voor jong en oud.

Jongeren zijn van harte welkom om hierbij aan te schuiven. Naast samen genieten van lekkere pannenkoeken is er ruimte om met elkaar te kletsen en van elkaar te leren. Als afsluiter verzorgt het jongerenwerk van De Welle een leuke quiz: Jongerentaal vs Dialect. Wie heeft het meeste van elkaar geleerd? 

Zowel jong als oud worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze middag. De middag begint rond 16.45 uur en de kosten bedragen 2,50 per persoon (per pin te voldoen). Jongeren kunnen zich aanmelden door contact op te nemen met Christina Dogan via c.dogan@stichtingdewelle.nl. Ouderen kunnen bellen met De Welle (T: 0546-571693) of e-mailen (E: s.berendijk@stichtingdewelle.nl) om zich aan te melden.

Locatie