Afbeelding

OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen

donderdag 11 april 2024 14:00 tot 15:30

RIJSSEN - Reizen met het openbaar vervoer brengt je naar veel mooie plekken. Maar wie er zelden of nooit mee reist, loopt wellicht tegen uitdagingen aan. Gelukkig kunnen de OV-ambassadeurs helpen om al uw vragen te beantwoorden.

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij geven dan ook graag uitleg over aspecten zoals het in- en uitchecken met de OV-chipkaart, het laden van saldo en het vinden van reisinformatie. Het eerstvolgende spreekuur in Rijssen is op donderdag 11 april. Men is van 14.00 tot 15.30 uur van harte welkom in de bibliotheek aan de Kerkstraat 4. Het bezoeken van dit spreekuur is gratis; maak er dus zeker gebruik van!

Telefonisch advies
Naast het fysieke inloopspreekuur is het ook mogelijk om telefonisch advies te krijgen van de OV-ambassadeurs. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 80 10 op maandag- tot en met vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur en op de maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Ga voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten van de OV-ambassadeurs naar de website www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Locatie