Via de Bibliotheek kun je duizenden e-books lezen in alle genres
Via de Bibliotheek kun je duizenden e-books lezen in alle genres Foto: De Bibliotheek

Inloopmoment over e-books

dinsdag 16 april 2024 14:00 tot 16:00

Op maandagochtend 15 april (Rijssen) en dinsdagmiddag 16 april (Holten) kan iedereen die hulp nodig heeft met het lenen van e-books  binnenlopen in de Bibliotheek. 

Bibliotheekleden hebben toegang tot duizenden e-books in alle genres, die je kunt lezen op een telefoon, tablet of e-reader. Voor de telefoon en de tablet is er een speciale app. Om een e-book te kunnen downloaden op een e-reader moet je een paar dingen regelen. Bibliotheekmedewerkers helpen met het aanmaken van een account, het installeren van de app en het downloaden van e-books.

Het is nodig om de bibliotheekpas, het bibliotheekwachtwoord en de e-reader of tablet/smartphone mee te nemen. Wie wil lezen op de e-reader moet ook zijn laptop meenemen. Je moet ook ter plekke je mail kunnen inzien. Als alles eenmaal goed geïnstalleerd is, is het lenen en lezen van e-books niet moeilijk meer.

Het inloopvragenuur is in Rijssen op maandag 15 april van 9.00-11.00 uur en in Holten op dinsdag 16 april van 14.00-16.00 uur.