Geloofstoerusting in Rijssen

donderdag 18 april 2024 19:15

RIJSSEN - Geloofstoerusting houdt op donderdagavond 18 april een toerustingavond in het Kerkelijk Centrum Sion. Ds. Marinus Messemaker hoopt deze avond lezingen te verzorgen over het thema ‘Twijfel, ...hoezo?’. De avond is gevuld met Bijbellezen, zingen van psalmen en liederen, lezingen en ontmoeting. Iedereen is van harte welkom. 

Bezoekers die met de auto komen kunnen deze het beste parkeren aan de overkant van Kerkelijk Centrum Sion, op de parkeerplaats van het Medisch Centrum Rijssen. Vanaf 19.15 uur zijn de deuren geopend. De toerustingavond begint om 19.45 uur, de avond duurt tot ongeveer 22.15 uur. Het Kerkelijk Centrum Sion is te vinden aan de Johannes Vermeerstraat 2 te Rijssen. Bekijk ook: www.geloofstoerusting.nl/agenda.

Locatie