Inzamelingsactie gebruikt textiel voor het goede doel

vrijdag 19 april 2024 18:00 tot zaterdag 20 april 10:00

RIJSSEN - De Gereformeerde Gemeente Rijssen-West aan de Veeneslagen 107 in Rijssen houdt vrijdag 19 april en zaterdag 20 april haar jaarlijkse inzamelingsactie van gebruikte kleding voor derdewereldlanden.

Jaarlijks gaat er veel bruikbare kleding, en schoeisel en andere bruikbare middelen verloren in het afval. Om dit te voorkomen houdt de kerkelijke gemeenschap Rijssen-West op vrijdagavond 19 april en zaterdagochtend 20 april een grote inzamelingsactie van nog bruikbare gedragen kleding en andere soorten van textiel. Alle ingezamelde kleding wordt voornamelijk voor diverse doeleinden hergebruikt. In andere delen van de wereld is men er blij mee. Met andere soorten textiel wordt bedoeld huishoudtextiel zoals gebruikte handdoeken, theedoeken, lakens, gordijnen, hoedjes, knuffels en T-shirts. Daarnaast wordt ook nog draagbaar schoeisel ( graag aan elkaar geknoopt ) ingezameld. Alle bijeengebrachte goederen die niet versleten zijn en schoeisel dat nog bruikbaar is, wordt een nieuwe bestemming gegeven. De organisatie verzoekt vriendelijk de kleding en andere bovengenoemde spullen te brengen naar het kerkplein aan de Veeneslagen 107. Dit kan op vrijdag 19 april vanaf 18.00 uur of op zaterdagmorgen 20 april tot 10.00 uur.

Locatie