Afbeelding
Foto:

Uniek concert in de Schildkerk Rijssen

vrijdag 19 april 2024 20:00

RIJSSEN - Stichting ‘Muziek voor Elkaar’ houdt op vrijdagavond 19 april een concert in de Schildkerk te Rijssen. 

De volledige opbrengst van het evenement gaat naar de stichting ‘ZOA’, die zich toelegt op noodhulp en wederopbouw. Het muzikale programma wordt verzorgd door ‘At Once’, een muzikaal trio uit Urk bestaande uit Jaap Kramer, Jacob Schenk en Marco Hoorn. Ze brengen een mix van klassieke gospels en speciaal voor hen geschreven stukken, die bezoekers kunnen verwachten te verrassen met afwisseling, ontroering, herkenning en muzikale verrassingen. Daarnaast zal het Christelijk Gemengd Koor ‘Halleluja’ uit Doetinchem onder leiding van Jorrit Woudt optreden.

Naast de koren zal trompettist Maurice van Dijk zijn talent laten horen, terwijl Jaap Kramer het orgel bespeelt. Het programma omvat tal van bekende en geliefde koorwerken, instrumentale soli en samenzang.

De avond begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 uur geopend. De toegang aan de kerk bedraagt 5 euro en kinderen tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Een gezinskaart kost 10 euro. Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar via www.koopjekaartje.nl

Locatie