Kerken houden samen tentdienst

zondag 21 april 2024 15:00

Op zondag 21 april houden de diverse kerken uit Rijssen weer een gezamenlijke tentdienst in de tent bij de Oosterhof. De dienst begint om 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur.

De tentdienst is een samenwerking tussen diverse kerken: de Open Hof, Mozaiek0548, de geloofsgemeenschap H. Dionysius, Syrisch Orthodoxe kerk Sint Ignatius, Petach Tiqvah (Deur der Hoop) en de Ontmoetingskerk. Voorgangers van deze kerken vullen de dienst samen in. Een gelegenheidsband, samengesteld uit musici van de deelnemende kerken, zal de muzikale begeleiding verzorgen. De tentdienst zal worden opgenomen en is op een later tijdstip terug te kijken via: www.youtube.com/@kerkenkoning. Om de tentdienst zo inclusief mogelijk te maken zijn er ook twee schrijftolken aanwezig, zodat ook doven en slechthorenden dit goed kunnen volgen. Het thema luidt: “De Koninklijke weg!”. Met dat thema sluiten ze aan bij de activiteiten rondom Koningsdag. De lezing zal gaan over de Emmausgangers, ook zij waren op weg, welke weg gaan wij? De collecte is bestemd voor het team Run2heal van de stichting “Roparun”, voor onderzoek naar kanker.

Locatie