Informeel samenzijn voor mantelzorgers van kankerpatiënten

maandag 22 april 2024 14:30 tot 16:00

RIJSSEN - Evenmens Rijssen-Holten organiseert een informeel samenzijn voor mantelzorgers van naasten met kanker. Dit samenzijn wordt gehouden op maandag 22 april en tijdens deze koffiemiddag is er de gelegenheid om ervaringen te delen en steun te vinden bij mensen in een vergelijkbare situatie.

“We begrijpen dat mantelzorg voor een geliefde met kanker een uitdagende en soms eenzame taak kan zijn”, zeggen de mantelzorgconsulenten Mariët en Marloes van Evenmens Rijssen-Holten. “Daarom willen we een ruimte creëren waar mantelzorgers zich gesteund en begrepen voelen, waar ze kunnen delen en leren van elkaars ervaringen.”

De koffiemiddag is op maandag 22 april van 14.30 uur tot 16.00 uur bij de Oude Plus aan de Roelf Bosmastraat 45 in Rijssen.
Aanmelden kan telefonisch (T: 0548 638830) of via de website van Evenmens (www.evenmens.nl/evenement/koffiemiddag-22april).

Locatie