Met whatsapp kun je gemakkelijk contact houden met je vrienden en familie
Met whatsapp kun je gemakkelijk contact houden met je vrienden en familie Foto: De Bibliotheek

Leer WhatsApp gebruiken op je eigen telefoon

maandag 22 april 2024 10:00 tot maandag 29 april 11:30

In twee gratis workshops wordt uitgelegd hoe je WhatsApp gebruikt op je eigen telefoon. De workshops zijn op maandag 22 en 29 april in de Diessenplas in Holten, aanvang 10.00 uur.

De mobiele telefoon is tegenwoordig niet meer weg te denken, maar hem gebruiken voor online contact is niet altijd even makkelijk. Om je op weg te helpen organiseert de Bibliotheek Rijssen-Holten in samenwerking met Carinova een workshop. In twee bijeenkomsten leer je hoe je Whatsapp op jouw eigen telefoon kan gebruiken om contact te onderhouden met anderen. Via het gratis programma van Digihandig kan je thuis in jouw eigen tempo verder oefenen.

De workshop bestaat uit twee delen. De eerste bijeenkomst vindt plaats op maandag 22 april. De tweede bijeenkomst op maandag 29 april. Beide dagen ben je welkom in Holten op de locatie Diessenplas, van Carinova. Het adres is Vrijheidslaan 1, 7451 DG Holten. We starten beide keren om 10.00 uur en zijn uiterlijk 11.30 uur klaar.

Deelname is helemaal gratis. Inschrijven kan via de agenda op www.bibliotheekrijssenholten.nl of bij de balie. Als aanmelden niet lukt, kun je op 22 april gewoon naar de Diessenplas komen. Deelnemers moeten een eigen mobiele telefoon meenemen die goed opgeladen is.