Afbeelding
Foto:

Oranjezangavond in de Zuiderkerk

zaterdag 27 april 2024 18:30

RIJSSEN - De traditionele Oranjezangavond vindt op zaterdag 27 april plaats in de Zuiderkerk. Het jongerenkoor Sjaloom onder leiding van Jan Geert Heuvelman, jeugdkoor Jubilate onder leiding van Otto Zwolsman en gemengd koor Cantica onder leiding van Edwin Velvis zullen hun medewerking verlenen aan het concert. Diverse psalmen, maar ook vaderlandse liederen zullen ten gehore worden gebracht. Tevens zal er samenzang zijn. Organisten Gerard Harbers en Han Beverdam zullen de begeleiding van koor- en samenzang verzorgen.

Er wordt deze avond een collecte gehouden waarvan de opbrengst na aftrek van onkosten bestemd is voor de jeugdwerkactie ‘Licht aan het front’ ten behoeve van hulp in Oekraïne. De deuren van de kerk gaan om 18.30 uur open waarna de avond om 19.00 uur zal beginnen. De Zuiderkerk is te vinden aan de Jacob Ruysdaelstraat 1 te Rijssen.

Locatie