Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club. Foto:

Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit

zondag 28 april 2024 10:00

ENTER - De Enterse Motor Club (EMC) houdt op zondag 28 april haar 46e toertocht voor veteranen- en 35e toertocht voor klassieke motoren.

“Ook dit jaar zullen vele veteranen- en klassieke motoren te bewonderen zijn, waaronder zeer zeldzame exemplaren van ver voor de Tweede Wereldoorlog”, aldus de organisatie. Veteranen motoren zijn motoren die gebouwd zijn voor 1940. Klassiekers zijn motoren van 25 jaar en ouder. Ook de klassieke bromfietsen rijden mee met de toertocht. De rit is 100 km lang en voert door een mooi stukje Twente. De route is met pijlen uitgezet. Ook toeschouwers zijn welkom bij het clubhuis van de EMC, hier zijn allerlei motoren uit vervlogen tijden te bewonderen en kan er een praatje gemaakt worden. Het clubhuis van de motorclub is te vinden aan de Krompatte 4 te Enter.

Inschrijven

De toertocht vindt plaats op zondag 28 april. De start van de bromfietsen is om 10.00 uur. De start van de klassiekers is om 10.30 uur en de start van de veteranen is om 11.00 uur. De voorinschrijving kan tot 24 april via de website van de motorclub.

entersemotorclub.nl

Locatie