Afbeelding

‘Jouw Eerste Huis Event’ bij Lucky in Rijssen

woensdag 3 april 2024 19:00

RIJSSEN - Je eerste huis kopen, nu of in de toekomst? Kom dan woensdag 3 april naar ‘Jouw Eerste Huis Event’ bij Lucky in Rijssen!

In de huidige woningmarkt is het niet alleen lastig om een geschikt huis te vinden, maar ook om je eerste hypotheek rond te krijgen. Voordat je de sleutel van je eerste huis krijgt, moet er heel wat geregeld worden. Rabobank houdt daarom speciaal voor starters op de woningmarkt op woensdagavond 3 april ‘Jouw Eerste Huis Event’ bij Lucky in Rijssen, inclusief gezellige pubquiz.

Dit evenement is een initiatief van Rabobank. Samen met lokale partners organiseert de bank dit soort events om jongeren goed te informeren over het kopen van een eerste huis, zodat ze goed voorbereid op huizenjacht kunnen. Op 3 april bij Lucky is de notaris van Het Notarieel ook aanwezig. Naast praktische tips over wat er financieel komt kijken bij de aankoop van een eerste huis, wordt onder andere ook gesproken over het samenlevingscontract en testament.

Informatief én gezellig event over kopen eerste huis

Tijdens de pubquiz komen er vragen over het kopen van een eerste huis aan bod, maar wordt ook je algemene kennis getest. Wat weet jij over sport, muziek en actualiteiten? De vragen worden gesteld via (grappige) quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen. Kortom, het belooft een informatieve en hartstikke gezellige avond te worden.

Aanmelden voor ‘Jouw Eerste Huis Event’ op woensdag 3 april kan nu via rabo.nl/ta/eerstehuiseventrijssen.

Locatie