The Clarks gaven al vele optredens in binnen- en buitenland. Op vrijdag 5 april staan zij op het podium bij Lucky!
The Clarks gaven al vele optredens in binnen- en buitenland. Op vrijdag 5 april staan zij op het podium bij Lucky!

Brommers kiek’n bie Lucky met The Clarks en Annet op 5 april

vrijdag 5 april 2024 19:30

RIJSSEN - ‘Brommers kiek’n bie Lucky’, noemen de gebroeders Wim en Bertus van de Merwe het. Na het succes van vorige jaren organiseren zij vrijdag 5 april in de Rijssense discotheek ‘Lucky’ voor de zeventiende keer dit muzikale feestje!

“We hebben voor die avond weer een grote naam weten te strikken”, vertellen de gebroeders enthousiast. Met trots kunnen ze melden dat The Clarks op het podium van Lucky zal staan. Verder treedt Annet op; de look-a-like van zangeres Andrea Berg. Liefhebbers van de jaren ‘60 en ‘70 komen dus opnieuw volledig aan hun trekken.”

The Clarks

The Clarks is al jarenlang een van de meest succesvolle tribute bands van Nederland, met ook vele internationale optredens met daverende reacties van het publiek. Ooit al huisband van Nederland Muziekland en daarna vier jaar lang huisband van Veronica Inside - en natuurlijk vijf jaar in het theater met de Pioniers van de Nederpop en meesterverteller Johan Derksen. Op dit moment zijn de zogenaamde tribute bands erg in trek. Dat is precies waarom je bij The Clarks moet zijn.

Annet

Vijf jaar geleden deed Annet voor het eerst spontaan een optreden voor het Goede Doel, een try out als look-a-like Andrea Berg. Dit werd zo’n succes dat zij veel gevraagd wordt voor (privé-)feesten en partijen en zelfs voor optredens in Duitsland... Door de giga-opkomst van Helene Fischer zal zij ook een paar nummers van Helene ten gehore brengen. Met haar geweldige uitstraling en passie in haar show, weet zij het publiek te bespelen en de stemming er enorm in te brengen. Met nummers zoals ‘Du hast mich 1000 x belogen’, ‘Mosaik’ en ‘Neonlicht’. Dus sfeer en gezelligheid gegarandeerd tijdens deze avond in Lucky!

Tickets zijn nu te koop!

Kaarten zijn te koop via https://s.lucky.nl/brommers-kieken-fba. Er zijn nog beperkt ‘early bird’ tickets beschikbaar voor de vroege vogels die er snel bij zijn; deze kosten 16,50 euro in de voorverkoop. Reguliere vrije staanplaatsen kosten 21,50 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de deur. Er is ook een zitplek arrangement; deze kost 37,95 per persoon, vanaf twee personen. Dit is inclusief een welkomstdrankje en borrelplank. Men heeft dan een vaste zitplek met een hoge tafel en hoge kruk rondom de dansvloer, met goed zicht op het podium. Brommers kiek’n begint om 19.30 uur en het duurt tot 1.00 uur.

Locatie