Samenzangavond in de Schildkerk

zaterdag 6 april 2024 19:30

RIJSSEN - Vereniging ‘een Handreiking’ houdt op 6 april een samenzangavond in de Schildkerk. De samenzang zal begeleid worden door organist Dick Slagman. De muzikale intermezzo zal worden verzorgd door Leon Koppelman op de panfluit in samenwerking met Dick. 

De vereniging is er met name voor familieleden die met de zorg van de psychische patiënt te maken hebben. Ook andere personen of kerkelijke instanties die met deze problemen te maken hebben kunnen met hun vragen terecht. De vereniging is opgericht in 1996 en is nu bijna een jaar actief in de regio Twente en hoopt door middel van deze zangavond wat meer bekendheid te krijgen. De avond zal dan ook geopend en gesloten worden conform de richtlijnen van de vereniging. 

De avond begint om 19.30 uur, de kerk is geopend vanaf 19.00 uur. De entree is gratis.

Locatie