Brian Kabbes geeft lezing bij Groei en Bloei Reggevallei

dinsdag 9 april 2024 19:45

RIJSSEN - Bij Groei en Bloei Reggevallei geeft Brian Kabbes op dinsdag 9 april om 19.45 uur een lezing over zijn reis naar Kyrgyzstan. Het Tien Shan gebergte (de Hemelse Bergen) in Kyrgyzstan is voor natuurliefhebbers een waar paradijs. Ingeklemd tussen buurlanden als China, Kazachstan en Oezbekistan biedt de voormalige Sovjetrepubliek Kyrgyzstan een ongekende rijkheid aan flora en fauna.

Kabbes ondernam verschillende reizen naar dit land waarover hij vertelt. In een land half zo groot als Duitsland komen meer planten voor dan in heel Europa. Tijdens zijn tochten werd er geslapen bij lokale herders in hun vilten jourten en was het mogelijk de leefwijze van deze mensen van dichtbij mee te maken. Naast landschappen, boeiende planten komt ook de overige natuur aan bod. 

De lezing wordt gehouden bij Postduiven Vereniging het Luchtvermaak aan de Marijkestraat 7a in Rijssen. Kosten leden Groei en Bloei gratis, niet-leden 3,50 euro. Koffie of thee met koek 1,50 euro. Zaal open om 19.15 uur. Bel voor meer informatie 0548 543781.

Locatie