Vier films in de Oudheidkamer

dinsdag 9 april 14:30 - 19:30

De werkgroep Film van de Oudheidkamer Hoolt’n houdt van maandag 8 april tot en met donderdag 11 april een filmweek in de raadzaal van het voormalige gemeentehuis. Iedere dag wordt er een andere film getoond met historisch beeldmateriaal van Holten en omgeving. 

HOLTEN - Bekijk ook de website van de Oudheidkamer Hoolt’n voor meer informatie over de films die per dag worden gedraaid: www.oudheidkamerholten.nl. In verband met de beperkte ruimte wordt belangstellenden verzocht vooraf te reserveren, uiterlijk vrijdag 5 april bij Jolanda Ulfman via 06-83143297 of via oudheidkamer-holten@home.nl met opgaaf van de gewenste dag of dagen en voorkeur voor de middag- of avondvoorstelling. De middagvoorstelling begint om 14.30 uur, de avondvoorstelling begint om 19.30 uur. Het voormalige gemeentehuis is te vinden aan de Dorpsstraat 25-27 te Holten. De toegang is gratis.

Locatie