Bijeenkomst over boek ‘deMENSie’

dinsdag 21 mei 2024 19:30 tot 21:30

HOLTEN - Het Alzheimer Trefpunt Rijssen-Holten houdt op dinsdag 21 mei een bijeenkomst over het thema ‘deMENSie’ in de Kandelaar in Holten. 

Dementie is een ziekte die tot veel verwarring en onzekerheid leidt. Dianca Schüssler, schrijfster van het boek ‘deMENSie’, komt in deze bijeenkomst vertellen over haar fouten en wat zij geleerd heeft in het proces van dementie van haar vader. Ze schrijft onder andere over de breinkamers, een toevallige ontdekking die ook anderen helpt om een mooi gesprek met mensen met dementie te voeren. Er zal meer over de breinkamers worden verteld tijdens de lezing. 

Er is volop gelegenheid om naderhand met elkaar in gesprek te gaan, krijg antwoord op vragen en wissel ervaringen uit met lotgenoten. Belangstellenden zijn van harte welkom op dinsdag 21 mei bij de Kandelaar aan de Stationsstraat 4 te Holten. Vanaf 19.15 uur staat de koffie en thee klaar. Het programma is van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Toegang en koffie/thee zijn gratis. Wel is er de mogelijkheid om een vrije gift achter te laten ten behoeve van Alzheimer Nederland.

Locatie