Juridische vraag? Kom naar het juridisch loket.
Juridische vraag? Kom naar het juridisch loket. Foto: Juridisch loket

Inloopvragenuur Juridisch Loket

maandag 6 mei 2024 13:30 tot 16:30

Iedere eerste maandag van de maand is er in de bibliotheek in Rijssen  een servicepunt van het Juridisch Loket. Daar geeft dan tussen 13.30 uur en 16.30 uur een jurist juridische hulp aan diegene die dat het hardst nodig hebben. De eerstvolgende inloop is op 6 mei.

Het Juridisch Loket wijst iedereen die daarnaar zoekt de weg naar een rechtvaardige oplossing. Dat doen ze zelf of in samenwerking met hun netwerkpartners in de regio. 

Waarmee helpt het Juridisch Loket? Het Juridisch Loket helpt met bijna alle mogelijke juridische vragen. Bijvoorbeeld over ontslag en contracten, maar ook over echtscheidingen en alimentatie. Heeft u een juridische vraag? Een jurist van het Juridisch Loket helpt graag met juridisch advies of verwijst door naar de juiste instanties. Denk bijvoorbeeld aan andere hulpverleners. Soms heeft u een advocaat of mediator nodig. Na beoordeling van de zaak en bespreking van de voorwaarden verwijzen de juristen van het Juridisch Loket dan door naar de juiste advocaat of mediator.