Gerdien Koedijk en Wim Groenewegen in de studio van Radio 350 in het programma PlatZat. Volgens beide vrijwilligers voorziet de Open Deur duidelijk in een behoefte.
Gerdien Koedijk en Wim Groenewegen in de studio van Radio 350 in het programma PlatZat. Volgens beide vrijwilligers voorziet de Open Deur duidelijk in een behoefte. Foto: jan Joost

Geef energietoeslag aan inlooppunt de Open Deur

Algemeen

RIJSSEN - Inlooppunt de Open Deur op het Schild voorziet duidelijk in een behoefte en wordt niet gesubsidieerd. “Dat betekent dat we moeten bestaan van sponsoren die ons werk belangrijk genoeg vinden om er geld aan te geven.” Dat legden Gerdien Koedijk en Wim Groenewegen dinsdagavond uit in het programma PlatZat van Radio 350. 

“Dat geeft grote vrijheid bij onze manier van werken in het inlooppunt. We kunnen dat precies doen volgens onze eigen idealen. Aan de andere kant zijn we heel erg druk met het op gang houden van onze inkomstenstroom. We huren het pand tegen een sterk gereduceerd tarief omdat de verhuurder ons werk belangrijk vindt. We werken met vrijwilligers en er blijft niets aan de strijkstok hangen”, benadrukken beiden. “Maar je moet wel steeds bedenken hoe je het volhoudt in de toekomst. Alle giften, groot en klein, worden zeer gewaardeerd. En misschien zijn er mensen die dit jaar een energietoeslag krijgen, terwijl ze nog een tweejarig contract hebben lopen voor een lage prijs. Wat zou het dan mooi zijn om dat bedrag aan de Open Deur te doneren.” 

Hoe dat moet staat duidelijk uitgelegd op de website van de Open Deur https://inlooppuntdeopendeur.nl

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 5 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 10 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 13 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 13 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 15 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41